studiobydiede       

Contact

Studio bydiede

info@studiobydiede.com

Kerkstraat 41, Arnhem

Tel: 06 51 660 668

KvK: 68513798

BTWnr: NL002272153B42

  • Facebook Basic Black
  • Pinterest Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2019 by studiobydiede.com

Flavourtites_studiobydiede

About studio bydiede

Hi There, mijn naam is Diede Derksen en trotse eigenaresse van studio bydiede. Studio bydiede bestaat sinds 1 april 2017 en nee dat is geen grapje ;-). Het kriebelde steeds meer om voor mezelf te beginnen, maar die stap durfde ik niet zo goed te zetten. In 2013 heb ik mijn opleiding tot grafisch vormgever afgerond. Uiteindelijk heb ik mijn baan opgezegd en ben ik voor mezelf begonnen. Dit is waar ik blij van wordt en nog steeds! Ik krijg zoveel leuke reacties van jullie dat ik elke dag met plezier weer achter de computer kruip. Door jullie kan ik doen waarvan ik altijd al droomde, duizendmaal dank!
Ik laat me vooral inspireren door de laatste woontrends en verwerkt dit dan in de kaartjes. Eigenlijk is alles mogelijk. Heb jij wensen voor jouw geboortekaartje of trouwkaart maar staat het niet tussen onze collectie?
Geen probleem ik maakt met liefde kaartjes op maat!
Sinds maart 2019 zijn wij te vinden in de winkel van Little Things. Samen met het kids café en Atelier Manoh zijn wij gevestigd in de 7 straatjes, in de leukste kinderwinkel van Nederland ;-) Kom je gauw gezellig langs?