Over studiobydiede

Hi There, mijn naam is Diede Derksen en trotse eigenaresse van studiobydiede. Studiobydiede bestaat sinds 1 april 2017 en nee dat is geen grapje ;-). Het kriebelde steeds meer om voor mezelf te beginnen, maar die stap durfde ik niet zo goed te zetten. In 2013 heb ik mijn opleiding tot grafisch vormgever afgerond. Uiteindelijk heb ik mijn baan opgezegd en ben ik voor mezelf begonnen. Dit is waar ik blij van wordt en nog steeds! Ik krijg zoveel leuke reacties van jullie dat ik elke dag met plezier weer achter de computer kruip. Door jullie kan ik doen waarvan ik altijd al droomde, duizendmaal dank!

Ik laat me vooral inspireren door de laatste trends en verwerkt dit dan in de kaartjes. Eigenlijk is alles mogelijk. Heb jij wensen voor jouw geboortekaartje of trouwkaart maar staat het niet tussen onze collectie?
Geen probleem wij maken met liefde kaartjes op maat!

Wij zijn te vinden in de winkel van Little Things. Samen met het kids café en Atelier Manoh zijn wij gevestigd in de 7 straatjes, in de leukste kinderwinkel van Nederland ;-) Kom je gauw gezellig langs? 

VERZEND INFO

 

De levertijd van de kaartjes is meestal binnen 2-3 werkdagen na akkoord van de digitale proefdruk voor 14.00 uur.

 

Foliedruk kaartjes zullen ongeveer

5-6 werkdagen duren na akkoord van de digitale proefdruk voor 14.00 uur.

CONTACT

 

Heb je vragen? Of wil je
gewoon iets kwijt?

Kerkstraat 41,

6811 DM Arnhem

            info@studiobydiede.com