top of page

Veel gestelde vragen

 • Kunnen wij een proefdruk krijgen van het kaartje?
  Nee, helaas is het niet mogelijk om een proefdruk te ontvangen van jullie kaartje. Wel is het mogelijk om een proefpakketje aan te vragen. Hierin zullen verschillende ontwerpen met papiersoorten inzitten zodat je goed beeld krijgt van de kwaliteit en mogelijkheden. Een digitale proef is uiteraard geen probleem.
 • Hoeveel weken van te voren moet ik het kaartje bestellen?
  Dat hangt een beetje af van jullie specifieke wensen. Een ontwerp op maat duurt ongeveer 3-5 weken. Een combi van kaartjes van de site duurt ongeveer 2-3 weken. Een standaard kaartje van de site duurt ongeveer 1-2 weken. Om zeker te zijn dat je kaartje optijd klaar is adviseer ik om je kaartje 2 maanden van te voren te laten ontwerpen. Je kunt altijd even mailen wat mogelijk is!
 • Wij weten het geslacht nog niet, en nu?"
  We maken dan gewoon twee kaartjes. Dit kost niks extra's. Zodra het geslacht bekend is worden de gegevens overgezet op het juiste kaartje. De kaartjes zullen wel in dezelfde style opgemaakt worden. Helaas kunnen het niet totaal twee verschillende kaartjes worden. Wens je liever wel twee verschillende kaartjes? Dan worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht.
 • Ons kindje is geboren, en nu?"
  Allereerst gefeliciteerd natuurlijk! Het verschilt per persoon, hoe snel men de kaartjes in huis wilt hebben. Maar het is handig om indien mogelijk zo snel mogelijk een e-mail te sturen naar info@studiobydiede.com met de juiste geboortegegevens. Wij pakken op werkdagen alle orders zo snel mogelijk op. Hierna ontvang jij de definitieve proef in je mail, check deze goed. Bij akkoord gaat het kaartje naar de drukker. Bij akkoord voor 14.00 uur kan de werkdag nog meegeteld worden als levertijd. Anders gaat het vanaf de eerstvolgende werkdag in druk.
 • Wat zijn de levertijden van de kaartjes?
  Wanneer jullie kindje is geboren, ontvangen we graag per mail de juiste gegevens zoals datum, tijdstip, gewicht en lengte. Of de naam als deze nog niet was doorgegeven. Zodra de gegevens binnen zijn proberen we dit zo snel mogelijk te verwerken. Je ontvangt een digitaleproef in de mail. Controleer deze goed. Bij akkoord gaat het kaartje naar de drukker. De levertijd van de kaartjes is meestal binnen 2-3 werkdagen na akkoord van de digitale proefdruk voor 14.00 uur. Foliedruk kaartjes zullen ongeveer 5-6 werkdagen duren.
 • Ontvang ik enveloppen bij mijn kaartjes?
  Nee, alles prijzen op de site zijn exclusief enveloppen. Op de webshop staan de enveloppen die wij leveren. We helpen je graag met het maken van een juiste keuze. Staat jouw envelop er niet tussen? We kunnen veel leveren dus vraag gerust naar de mogelijkheden. Enveloppen eerder thuis kan hiervoor berekenen wij 4,95 verzendkosten.
 • Moeten wij zelf alles in elkaar zetten en verzenden?
  Ja, bestel je kaartjes met labels en touw? Dan moet je deze nog zelf in elkaar zetten. Dubbele kaartjes moet je zelf nog vouwen. Wil je toch liever alles kant en klaar aangeleverd krijgen? Vraag even naar de mogelijkheden. Het verzenden van de kaartjes kunnen wij helaas niet voor je doen.
bottom of page