GEBRUIKSAANWIJZING GEBOORTEBORD

Hoera! Er is een kleintje geboren en dit mag de hele buurt weten. Onze geboorteborden zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Maar soms kan dit nog een beste klus zijn met plakstrips i.p.v. zuignappen door verschillende omstandigheden. Lees hieronder de gebruiksaanwijzing. 

HOE KAN IK HET GEBOORTEBORD BEVESTIGEN MET PLAKSTRIPS?

Het geboortebord wordt standaard geleverd met plakstrips waarmee je het bord op het raam kunt plakken. Voordat je het bord op het raam plakt moet het raam vet- en stofvrij gemaakt worden. Het bord moet op een vlak raam geplakt worden, niet op bijvoorbeeld glas en lood. Niet plakken op enkelzijdig glas! Kies dan voor de optie zuignappen. Je verwijderd en verplaatst het bord dan eenvoudig.

IS HET BORD WEL WATERPROOF?

De prints op de geboorteborden zijn UV- en waterbestendig. Het bord kan dus lang blijven hangen en is tegen iedere regenbui beschermd. 

IK KRIJG HET BORD MET PLAKSTRIPS MOEILIJK VAN MIJN RAAM AF, HOE KAN DIT?

Het is belangrijk om het raam vóór het plakken stof en vetvrij te maken. Omdat het bord waarschijnlijk een aantal weken op het raam hangt, kan het voor komen dat het bord moeilijk verwijderbaar is. Probeer met een bot broodmes tussen het raam en de plakstrip te wrikken. Mocht er een lijm/plaklaag achter blijven op het raam dan kan je deze eenvoudig verwijderen met stickerverwijderaar of wasbenzine. Je voorkomt dit door het raam eerst vet- en stofvrij te maken. Hang je je bord in de winter op? Dan kan de lijmlaag heel hard worden. Maak deze lijm eerst warm met een föhn zodat je deze met een mesje of verfkrabber kan verwijderen.

Heb je vragen? Of wil je gewoon iets kwijt?

We zijn te vinden in de Kerkstraat 41 in Arnhem. Om er zeker van te zijn dat we er zijn kun je een afspraak maken.

 

De winkel is tijdelijk gesloten. Een afspraak maken voor een geboortekaartje is helaas nu alleen per mail mogelijk.

info@studiobydiede.com

© 2020 by studiobydiede.